Montane Via Bite 1

Montane Via Bite 1

september 4, 2018 0 Av Peter Tegström

Till och börja med för er som inte känner till Montanes produkter så producerar detta Engelska märke lätta, smidig och genomtänkta produkter för Trailrunning och Mounteneering.

Denna smidiga lilla midjeväska fyllde en stor lucka i mitt sortiment :). Detta för att jag även har Montanes Via Dragon 20 som är den lite större Trailrunning ryggsäcken. (Kommer göra ett inlägg på den senare)

Syftet med denna midjeväska va att på korta löpturer t.ex 5-10k endast bära med det nödvändigaste t.ex telefon (För musik) och en 250ml softflask samt ev en löpjacka och nycklar till bil eller dylikt.

på detta vis slipper jag konka runt på en annars lätt löp-ryggsäck men jag gillar att bära minimalistiskt då midjebältet bara väger 89gram. För mig va denna given och kompletterade mitt sortiment bra!

Please follow and like us: