Skule Nationalpark, Entre syd Härligt men tungt

Skule Nationalpark, Entre syd

Vi anlände vid entre syd som ligger i höjd med självaste skuleberget men ut mot havet och som vanligt när jag åker iväg planerar jag för eventuell värdsundergång så att jag ska klara mig:) Och det som alltid väger mest är mat och vatten och det är ingen av dessa jag kompromissar på, så i vanlig ordning så blev det en hel del packning och med en viktig detalj denna gång Expeed chair kit, denna konstruktion som väger 440 gram va väl värd sin vikt då den förvandlar mitt liggunderlag till en fotölj. Helt fantastisk konstruktion framför läger elden eller vid matlagning!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.