Om mitt bloggande

Om mitt bloggande

 

Det viktigaste för mig när det kommer till att vara ute i naturen är just att ha med mig barnen så mycket som möjligt och då gäller det att anpassa sig både till barnen och till rådande naturförhållanden, däremot har jag aldrig sett naturen som ett hinder utan snarare som en utmaning där det finns en lösning för att både underlätta och anpassa sig till utelivet.

Och det är även av denna anledning jag har valt att berätta om allt jag gör då jag hoppas att mina äventyr kan inspirera andra till att ta sig ut i naturen.

Då man gärna har lite bekvämligheter med sig på äventyren och framförallt utmaningen i att hålla mina barn skapligt torra och utfodrade så utvecklar jag en del produkter som inte finns eller inte håller måttet på marknaden. Dessa produkter är främst till för att lösa problem som kan uppstå längs vägen.

Så följ mig på bloggen & instagram för inspiration och tveka inte att ställa frågor.